Skoda'nın Yeni Arabası Karoq Modeli ve Fiyatları

Skoda'nın yeni arabası Karoq modeli ve fiyatları için Araba vakti bloğumuzda yayınladığımız bu yazıyı dikkatlice okuyun.

2018 mode Skoda Karoq SUV kasası Türkiye'de ve showroomlarda yerini almaya başladı. Bu jipin satış fiyatı 114,900 TL'den başlamaktadır. Dikkat çeken yönleri ise güvenlik asistanları, konfor, park etme kolaylığı ve arazi sürüş keyfi olarak nitelendirilmektedir.

2018 Skoda Karoq İç Dış Fotoğrafları
Skoda Karoq gri renk

Skoda Karoq iç dizayn

Skoda Karoq beyaz renkte


Skoda Karoq siyah iç harika

Skoda Karoq arka koltuklar

Skoda Karoq geniş bagaj


Güvenlik Asistanları
Arabanın asistanları sırasıyla;

  • Şerit takip asistanı
  • Ön bölge asistanı
  • Kör nokta tespit sistemi
  • Geri manevra uyarı asistanı
  • Sıkışık trafik asistanı 
Olarak 5 adet sürüşünüze yardımcı olacak asistan bulunmaktadır. Bu yardımcı yazılım ve donanımlar şeritten çıkmamanıza, siz farkında olmadan önünüze geçecek arabalarda, göremediğini noktalarda ve park yerinden çıkarken yardımcı olmaktadırlar.

Konfor
En göze çarpan özelliklerden bir tanesi olan hız sabitleyici özelliği araç kullanımında büyük rol oynamaktadır. Özellikle uzun yol seyahatlerinde size çok yardımı dokunacak adaptif hız sabitleme ACC özelliği aracınızın ön ızgarasında bulunan sensörle birleştirilip önünüzde ki aracı görür ve o araca göre pozisyon almaktadır. Duruma göre takibi korur fren ve gazı kendisi ayarlar.

Park Etmek
Otomatik park asistanına yeni bir özellik ekleyen Skoda Karoq ön taraftan çapraz bir şekilde park edilmeye olanak tanıyor. Tabi ki paralel bir şekilde park edebilme ve parktan çıkabilme özelliği de mevcuttur. 

Arazi Sürüşü
SUV kasalarda olması gereken sürüş modu tabiki arazi sürüşüdür. Akıllı 4 tekerden çekiş sistemi sayesinde zeminde ki tüm olasılıklara karşı tepkilidir. Elektronik bir şekilde desteklenip izleme olanağı sunmaktadır. Offroad tuşu aktif edildiği takdirde sistem mevcut alanı tespit eder ve ona göre kendini hazırlar. 

Eğlence Sistemleri
Karoq'un eğlence sistem monitörünü telefonunuza bağlayarak mevcut müziklere ulaşabilir, telefon görüşmesi yapabilir ve bir çok seçeneğe ulaşabilirsiniz. 

Acil durum çağrı düğmeleri sayesinde bir kazaya tanık olduğunuzda veya ALLAH göstermesin kaza geçirdiğinizde S.O.S düğmesine basarak yardım çağırabilir, ortadaki düğme sayesinde aracınız arıza yaptığında servisi arayabilir veya soldaki düğme ile bilgi alabilirsiniz.

Motor Seçenekleri
Dizel ve benzinli olarak 2 adet motor seçeneği sunan Skoda firması sizler içinde en yenisini ve en iyisini ürettiğini belirtiyor. Dizel seçeneğinde 1.6 TDI 115 PS motoru sunulmakta. 6 ileri düz vitesi, maksimum 188 km/h hız sunmakta. Benzinlide ise 1,0 TSI DSG 115 PS otomatik vites olarak piyasaya çıkartmış maksimum hızı 186 km/h 7 vitesli olmaktadır.

skoda karoq uzunluğu ve ölçüleri

Skoda Karoq Fiyat Listesi


ModelVersiyonTavsiye Edilen Anahtar Teslim Satış Fiyatı
YENİ KAROQ1.0 TSI 115 PS Ambition114.900 TL
1.0 TSI 115 PS DSG Ambition124.900 TL
1.0 TSI 115 PS DSG Style134.900 TL
1.5 TSI 150 PS ACT DSG Style154.900 TL
1.6 TDI 115 PS Ambition132.400 TL
1.6 TDI 115 PS DSG Ambition142.400 TL
1.6 TDI 115 PS DSG Style159.900 TL
Bu bilgilerin tamamı Skoda'nın resmi web sitesinden alışmıştır http://www.skoda.com.tr/modeller/karoq


Kayıtlar (Atom) | Blogger tarafından desteklenmektedir. Botlar için site haritası | Tüm yazılar Araba Vakti blogu için yazılmıştır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanamazlar.